Σάββατο 9 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 10 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Την Κυριακή 10 Νοέμβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αλέκα» (3ης Ορεινής Ταξιαρχίας, πλ. Γαρδένιας - Ζωγράφου), η ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Μάθημα εκτός ύλης: 30 χρόνια από την πτώση του τείχους του Βερολίνου... Απαντάμε στον αντικομμουνισμό. Μιλάμε με τους μαθητές μας για την ανωτερότητα του σοσιαλισμού». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ., οι Οργανώσεις Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν ιστορικό περίπατο με θέμα τα 70 χρόνια από τη Μάχη του Κιλκίς. Σημείο συνάντησης το Νοσοκομείο της πόλης.

Τη Δευτέρα 10 Νοέμβρη, στις 10.30 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το ΑΤ Γέρακα.

Την Τρίτη 12 Νοέμβρη, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα Β218 της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη σχολή καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Νέες τεχνολογίες στην παραγωγή. Αλήθειες και ψέματα για την 4η Βιομηχανική Επανάσταση». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Την Τετάρτη 13 Νοέμβρη:

-- Στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 313 της Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Φιλοσοφική καλούν σε εκδήλωση για την παρουσίαση του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση στη Λαμία, στη Μικρή Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου (οδός Λεωνίδου), με θέμα: «Οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης:

-- Το Σάββατο 9 Νοέμβρη, οι ΚΟ Ν. Σμύρνης Αττικής διοργανώνουν γλέντι στις 8.30 μ.μ. στο 2ο - 3ο Λύκειο Ν. Σμύρνης (Νικομηδείας 5-7).

-- Λαϊκή βραδιά οργανώνει η ΚΟΒ Αιγινίου - Κολινδρού Πιερίας το Σάββατο 9 Νοέμβρη, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «ALECTOR» στο Αιγίνιο.

-- Την Παρασκευή 15 Νοέμβρη, στις 9 μ.μ., οι ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν στη μουσική σκηνή «ΙΛΙΟΝ plus» (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17) πάρτι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης με τους «Kollektiva» και στη συνέχεια dj αφιέρωμα στα 70's - 80's - 90's.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ