Σάββατο 16 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Νέα απεργιακή κινητοποίηση στη «Wind»

Σε νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά τη Δευτέρα 18/11 το Πανελλήνιο Σωματείο Εργαζομένων «Wind», συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες του ενάντια στην καταχρηστική απόλυση εργαζόμενου. Η απεργία αποφασίστηκε σε Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε την Παρασκευή το επιχειρησιακό σωματείο.

Στο πλαίσιο της απεργίας, το Σωματείο καλεί στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας (Αγησιλάου 10), όπου έχει οριστεί συζήτηση της εργατικής διαφοράς για την παράνομη και εκδικητική απόλυση.

Ενάντια στην απόλυση του εργαζόμενου, που έγινε λόγω της συμμετοχής του στις πρόσφατες 24ωρες απεργίες, έχουν ήδη γίνει δύο 24ωρες απεργίες και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε εγκαταστάσεις και καταστήματα της εταιρείας. Στο πλευρό των εργαζομένων έχουν βρεθεί το ΣΕΤΗΠ και μια σειρά από επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου, καθώς και το ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι με τη νέα τους κινητοποίηση διεκδικούν: Την άμεση ανάκληση των απόλυσης και την επιστροφή του συναδέλφου τους στην εργασία του. Να σταματήσουν οι απολύσεις στην εταιρεία. Να σταματήσει τώρα η εργολαβοποίηση και η μεταφορά έργου εκτός εταιρείας. Υπογραφή επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με βάση τα αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ