Σάββατο 16 Νοέμβρη 2019 - Κυριακή 17 Νοέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Την Τετάρτη 27 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., η «Πανεπιστημονική» Οικονομολόγων διοργανώνει εκδήλωση μπροστά στις εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΟΕΕ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Οι εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακών διοικήσεων και αντιπροσώπων για τη ΣτΑ, στο ΟΕΕ, θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκέμβρη. Στο ΟΕΕ συμμετέχουν οι οικονομολόγοι, πτυχιούχοι ΑΕΙ.

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει η «Πανεπιστημονική» Οικονομολόγων.

Για τις εκλογές ισχύουν οι παρακάτω προθεσμίες: Μέχρι 29/11/2019: Α. Εξόφληση συνδρομών. Β. Εγγραφές νέων μελών. Γ. Δήλωση αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας.

Στο ΟΕΕ δικαιούνται να εγγραφούν όλοι οι πτυχιούχοι των ελληνικών ανώτατων οικονομικών σχολών. Για την εγγραφή είναι απαραίτητα τα εξής: Αίτηση Εγγραφής, Τίτλοι Σπουδών, Δύο (2) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας, Δικαίωμα Εγγραφής και συνδρομή τρέχοντος έτους.

Η «Πανεπιστημονική» Οικονομολόγων («Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων»/ΔΠΚ-Ο), το ψηφοδέλτιο όπου συμμετέχουν - στηρίζουν πρωτοπόροι αγωνιστές και οι δυνάμεις του ΚΚΕ, καλεί τους μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους οικονομολόγους, ιδιαίτερα τους άνεργους και νέους, όλους αυτούς που συσπειρώνονται στην ταξική αγωνιστική κατεύθυνση στο εργατικό κίνημα, να συμμετάσχουν στις εκλογές ενισχύοντας την «Πανεπιστημονική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ