Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κι άλλη «εκπυρσοκρότηση» όπλου

Αλβανός κι αυτή τη φορά το θύμα

Ενας Αλβανός υπήκοος τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από πυροβολισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης το βράδυ της Τρίτης στην παραλιακή περιοχή Λαγόμανδρα Νικήτης Χαλκιδικής. Κατά πάγιο τρόπο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι και αυτή τη φορά «εκπυρσοκρότησε» το όπλο του αστυνομικού...

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι όλα άρχισαν όταν ομάδα αστυνομικών προσπάθησε να σταματήσει για να ελέγξει κλειστό φορτηγό αυτοκίνητο, όπου επέβαιναν τρεις Αλβανοί και υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες. Οι τρεις δε σταμάτησαν στον έλεγχο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη. Δέκα χιλιόμετρα μακρύτερα στην παραλία της Λαγόμανδρας οι καταδιωκόμενοι βρέθηκαν σε αδιέξοδο, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητό τους και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών προκαλώντας υλικές ζημιές στο περιπολικό. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά στο μπράτσο ο Αντόν Στερμούκο από πυροβολισμό αστυνομικού. Οπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αναφορά του το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά την ώρα πτώσης του στο έδαφος. Ο Α. Στερμούκο νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Πολυγύρου και η κατάστασή του είναι εκτός κινδύνου.

Πάντως η αστυνομική Διεύθυνση αρνήθηκε να δώσει το όνομα του αστυνομικού, όπως επίσης να βεβαιώσει αν τελικά υπήρχαν στο αυτοκίνητο των τριών ναρκωτικές ουσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ