Παρασκευή 17 Γενάρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τη Δευτέρα όλα τα κομματικά γραφεία να γίνουν «μελίσσια»...

...κι «ο καθένας μας πάνου από τον εαυτό του»

Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Γενάρη ολοκληρώνεται η μεγάλη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, και το Γραφείο Περιοχής της ΚΟ Αττικής καλεί μέλη και φίλους του Κόμματος να συμβάλουν ακόμα περισσότερο για την υπερκάλυψη του πλάνου. Να οργανώσουν με πείσμα και μαχητικότητα το τελικό «κλείσιμο» σε όλα τα γραφεία του Κόμματος, φτάνοντας όσο γίνεται πιο ψηλά την απόδοσή τους. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο πανελλαδικό «κλείσιμο», το Κόμμα κατέγραφε υπερκάλυψη του πλάνου κατά 109,10% και η ΚΟ Αττικής κατά 106,09%.

Οπως αναφέρεται στο κάλεσμα του Γραφείου:

«Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, όλα τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος, να δώσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τη μάχη για τη μεγάλη υπερκάλυψη του πλάνου της ΚΟ Αττικής για την Οικονομική Εξόρμηση. Εχουμε εφόδια την πλούσια πείρα των Κομματικών Οργανώσεων, τη μεγάλη προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί, τα εκφρασμένα περιθώρια που υπάρχουν, στηριγμένα στους δεσμούς του Κόμματος στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Γι' αυτό και συνεχίζουμε τη γενναία και με πνεύμα αυτοθυσίας προσφορά, το ευρύ άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι. Κάθε ΤΟ και ΚΟΒ, όλα τα μέλη του Κόμματος στην Αττική με αποφασιστικότητα, σε πνεύμα άμιλλας, με πρωτοβουλία μπορούμε να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, που για την ΚΟ Αττικής σημαίνει να ανταποκριθεί πλήρως προς την ΚΕ, καθώς και να ξεχωρίσει με βάση τα κριτήρια της άμιλλας. Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας, όλα τα κομματικά γραφεία στην Αττική να γίνουν "μελίσσια" κι "...ο καθένας μας πάνου από τον εαυτό του" ("Καπνισμένο Τσουκάλι")».

Η ΚΟ Αττικής απαντάει επίσης στις ...«ανίσχυρες προκλήσεις» της ΚΟ Κ. Μακεδονίας (βλ. δίπλα), στο πλαίσιο της άμιλλας που έχουν προκηρύξει μεταξύ τους, στην οποία άλλωστε η Αττική προηγείται σταθερά, υπενθυμίζοντας «αυτό που είχαμε πει από την πρώτη στιγμή, ότι: "Περιμένουμε αυτή τη χρονιά να ανταποκριθούν εάν χάσουν και όχι όπως τις άλλες φορές που "έκλωσαν τα ζευλία"...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ