Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

- Κλιμάκιο της ΝΕ Χανίων του Κόμματος, με επικεφαλής τον Τηλ. Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, θα περιοδεύσει σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στον Βάμμο.

- Η ΝΕ Πιερίας του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση στα πλαίσια της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος, σήμερα Σάββατο, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΙΓΛΗ», στη Γανόχωρα Πιερίας.

- Συνεστίαση, προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, διοργανώνει σήμερα Σάββατο, η Αχτιδική Επιτροπή Αλμυρού του Κόμματος στο κέντρο «Κωνσταντίνος Ούτας», όπου θα τραγουδήσουν τα συγκροτήματα «ΝΟΣΤΟΣ» και «Ωδική κυκλοφορία».

- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της σήμερα Σάββατο, στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου, προς τιμήν των 83 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του Κόμματος.

- Οι ΚΟ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ προσκαλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν σήμερα Σάββατο, στο κέντρο «Ο Ανέστης» (Βουλγαροκτόνου 5, Δαφνί) και ώρα 9 μ.μ. προς τιμήν των 83 χρόνων του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Σαλαμίνας πραγματοποιεί τη συνεστίασή της σήμερα Σάββατο, στην ταβέρνα «Το Κύμα» στην παραλία Αγ. Νικολάου (ώρα προσέλευσης 8.30 μ.μ.).

- Συνεστίαση στην αίθουσα «Νόβε Ρεστ», με το μουσικό συγκρότημα του Βασίλη Κασούρα, διοργανώνει σήμερα Σάββατο, η Κομματική Οργάνωση Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Καματερού διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αύριο Κυριακή, 9/12, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, αύριο Κυριακή, πραγματοποιεί πανεξόρμηση στο νομό με τις θέσεις του Κόμματος για την αγροτική οικονομία, η οποία θα ολοκληρωθεί με συγκέντρωση του Κόμματος στις 6 μ.μ. στη Νεμέα.

- H ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα τις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές, την Τετάρτη 12 Δεκέμβρη, στις 7.30 μ.μ. στον Εμπορικό Σύλλογο. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπάτσικας, γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση, την Τετάρτη, 12/12, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για τις επερχόμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

- Οι ΚΟΒ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση για τις θέσεις του Κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη, 12/12, στις 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο.

- Οι ΚΟ Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν στη συνεστίαση που διοργανώνουν την Παρασκευή, 14 Δεκέμβρη, στις 9 μ.μ. στο «Κουτούκι» (Κερκύρας 27), προς τιμήν της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

- Την ετήσια συνεστίασή της διοργανώνει την Παρασκευή 14 Δεκέμβρη η ΝΕ Πέλλας του ΚΚΕ. Θα γίνει στο κέντρο ΜΙΜΗΣ στο δρόμο Μαυροβουνίου - Σκύδρας. Θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο βουλευτής του Κόμματος Γ. Χουρμουζιάδης.

- H NE Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί στην ετήσια συνεστίασή της την Κυριακή 16 Δεκέμβρη στις 8 μ.μ. στην ταβέρνα «Ποσειδωνία», στην Κόρινθο, προς τιμήν των 83 χρόνων ηρωικής ζωής και δράσης του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ