Σάββατο 18 Απρίλη 2020 - Κυριακή 19 Απρίλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάθε μέρα να ξεκινάει με τον «Ριζοσπάστη»!

Με το δίκτυο των συνδρομητών του «Ριζοσπάστη» διαρκώς να διευρύνεται και νέες περιοχές να προστίθενται σε αυτό, φανερώνονται επιπλέον δυνατότητες για αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας μας και στις σημερινές δύσκολες συνθήκες της πανδημίας και των περιορισμών στις μετακινήσεις.

Στην Αττική οι συνδρομητές έχουν αυξηθεί κατά μερικές εκατοντάδες τις τελευταίες βδομάδες, με τις Οργανώσεις του Κόμματος να συνεχίζουν τη συγκροτημένη προσπάθεια για να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο ο κύκλος των μελών και οπαδών στους οποίους φτάνει η εφημερίδα νωρίς το πρωί.

Θυμίζουμε ότι το τελευταίο διάστημα προστέθηκε δίκτυο συνδρομητών και σε άλλες περιοχές, όπως η Θεσσαλονίκη, η Καλαμάτα, η Πάτρα, η Χαλκίδα, τα Ψαχνά και η Τανάγρα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα προστίθενται τα Γιάννενα και η Λαμία.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια, που στηρίζεται στο άνοιγμα των Οργανώσεων του Κόμματος και της ΚΝΕ, τόσο για να εγγραφούν νέοι συνδρομητές, όσο και για να ανανεωθούν παλιές συνδρομές. Τα μέχρι τώρα «δείγματα γραφής» φανερώνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για να σταθεροποιηθεί ένας ακόμα μεγαλύτερος κύκλος καθημερινών αναγνωστών της εφημερίδας μας, ειδικά στις σημερινές συνθήκες που αποδεικνύεται ο αναντικατάστατος ρόλος του «Ριζοσπάστη».

Παράλληλα με την επέκταση του συνδρομητικού δικτύου, εντείνεται και η προσπάθεια για αύξηση της διακίνησης του «Ριζοσπάστη» από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. Θυμίζουμε ότι η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» τις τελευταίες εβδομάδες αγγίζει κατά μέσο όρο τα 16.000 φύλλα, παρά τις δυσκολίες στη διακίνηση που προκύπτουν από την πανδημία. Καταγράφει μάλιστα αυξητική τάση, αφού οι παραγγελίες για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν αυξημένες σε σχέση με τα προηγούμενα.

Παρά τους αντικειμενικούς περιορισμούς και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος κάνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώστε να φτάνει ο «Ριζοσπάστης» στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές.

Καμιά παραίτηση λοιπόν από το στόχο. Κάθε μας μέρα να ξεκινάει με τον «Ριζοσπάστη», στη μάχη που δίνουμε με τις θέσεις του Κόμματος για την προστασία της υγείας του λαού, για την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων, την αποκάλυψη της επόμενης μέρας και της προετοιμασίας των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων να παλέψουν για να μην πληρώσουν τη νέα καπιταλιστική κρίση.

Εξασφαλίζουμε με κάθε τρόπο την καθημερινή προμήθεια και μελέτη της εφημερίδας, διευρύνουμε ακόμα περισσότερο το δίκτυο των συνδρομητών. Τα αναντικατάστατα όπλα μας, ο «Ριζοσπάστης», το πόρταλ «902.gr» αποδεικνύουν στην πράξη αυτές τις μέρες ότι «όταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας, γίνεται δύναμη στη δράση σε όλες τις συνθήκες».

  • Πληροφορίες για τη συνδρομή στον «Ριζοσπάστη» στην ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής» (https://sep.gr/eshop/titlos/syndromi-rizospastis/) και στα τηλ. 210 3320807 - 210 3320815.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ