Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ
Στις 28 Δεκέμβρη η πανελλαδική σύσκεψη

Για την επόμενη Παρασκευή, 28 Δεκέμβρη, αναβλήθηκε η πανελλαδική σύσκεψη εκπροσώπων αγροτικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει αύριο στα Φάρσαλα. Η αναβολή οφείλεται στην κακοκαιρία που πλήττει τη Θεσσαλία, καθώς, λόγω της χιονόπτωσης, είναι αδύνατη η οδική κυκλοφορία.

Στη σύσκεψη της επόμενης Παρασκευής, που θα γίνει στα Φάρσαλα, οι εκπρόσωποι των αγροτών αναμένεται ν' αποφασίσουν για νέα κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.

Οι αγωνιζόμενοι αγρότες, ύστερα και από την επιτυχία των τριήμερων αγροτικών κινητοποιήσεων της περασμένης βδομάδας σε όλη τη χώρα, δηλώνουν αποφασισμένοι να εντείνουν τον αγώνα τους, ξεκαθαρίζοντας ότι γίνεται για την επίλυση ζωτικής σημασίας αιτημάτων και στοχεύει στην ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης και στην εφαρμογή μιας άλλης φιλοαγροτικής προς όφελος της μικρομεσαίας αγροτιάς και στην ικανοποίηση των σύγχρονων διατροφικών και καταναλωτικών αναγκών του ελληνικού λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ