Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκδηλώσεις με τις ξένες αντιπροσωπείες

Το αυξημένο κύρος που έχει κατακτήσει η ΚΝΕ ανάμεσα στις προοδευτικές και κομμουνιστικές οργανώσεις νεολαίας σε διεθνές επίπεδο, φαίνεται και από τη μεγάλη θετική ανταπόκριση των ξένων οργανώσεων να συμμετάσχουν στο 8ο Συνέδριο της ΚΝΕ, που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή 21/12 και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 23/12. Ξεπερνούν τις πενήντα οι αντιπροσωπείες των οργανώσεων από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική που αναμένονται να φτάσουν στη χώρα μας για να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου αλλά και να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΔΝ.

Με την ευκαιρία της παρουσίας τόσων πολλών αντιπροσωπειών, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο λεκανοπέδιο της Αττικής διοργανώνουν προς τιμήν του 8ου Συνεδρίου, εκδηλώσεις γνωριμίας και αλληλεγγύης με τους ξένους συναγωνιστές τους. Οι εκδηλώσεις αυτές πραγματοποιούνται την Πέμπτη 20/12 και ξεκινούν στις 8 το βράδυ, ενώ μετά τις συζητήσεις και την ανταλλαγή πλούσιας αγωνιστικής εμπειρίας από όλο τον κόσμο, θα ακολουθήσουν παραδοσιακά ελληνικά γλέντια σε ταβέρνες και κουτούκια.

Σ' αυτό το πλαίσιο, εκδηλώσεις πραγματοποιούν:

- Η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από την πρόσφατη εκδήλωση της ΚΝΕ για το 8ο Συνέδριο
Από την πρόσφατη εκδήλωση της ΚΝΕ για το 8ο Συνέδριο
- Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας στα γραφεία της ΚΟΒ Αγ. Νικολάου Αχαρνών.

- Οι κλαδικοί Τομείς της Αθήνας στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).

- Οι Ανατολικοί και Νοτιοανατολικοί Τομείς στα γραφεία της Αχτίδας του ΚΚΕ στο Βύρωνα.

- Οι Τομεακές Οργανώσεις Περιστερίου και Αιγάλεω στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αιγάλεω.

- Οι Τομείς Δυτικών συνοικιών και Πετρούπολης στην Αχτίδα Δυτικών συνοικιών του ΚΚΕ στο Ιλιον.

- Οι Τομείς Βορείων, Βορειανατολικών και Βορειοδυτικών συνοικιών στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ηρακλείου «Ηλέκτρα Αποστόλου».

- Οι Τομείς των ΤΕΙ στην αίθουσα του Σωματείου των Λογιστών (Κάνιγγος 23).

- Οι Τομείς Νοτίων συνοικιών στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Καλλιθέας του ΚΚΕ.

- Η Οργάνωση Πειραιά στα γραφεία της ΚΟΠ.

Αλλες εκδηλώσεις

Προς τιμήν του 8ου Συνεδρίου της ΚΝΕ πραγματοποιούνται επίσης οι παρακάτω εκδηλώσεις:

- Σήμερα, Τρίτη, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Σοφιανός, θα παρουσιάσει τις Θέσεις του ΚΣ για το 8ο Συνέδριο της Οργάνωσης σε εκδήλωση - συζήτηση που διοργανώνει η Σπουδάζουσα Αθήνας της ΚΝΕ, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), στις 12 μεσημέρι.

- Αύριο, Τετάρτη, η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ πάει θέατρο! Στις 9.30 το βράδυ, θα παρακολουθήσει το έργο του Ν. Γκογκόλ «Το ημερολόγιο ενός τρελού», που παίζει στο θέατρο Καλουτά ο Θύμιος Καρακατσάνης.

- Την Πέμπτη 20/12, στο Τμήμα Μηχανολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οργανώσεις της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση για την «Ενιαία Ανώτατη Εκπαίδευση», στις 12 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Παναγιώτη Γεωργιάδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ