Πέμπτη 4 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Πλατιά εξόρμηση είναι σε εξέλιξη από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, με την ανακοίνωση - κάλεσμα του Κόμματος με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Σήμερα, Πέμπτη 4 Ιούνη:

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στον Πειραιά (πλατεία Αγίας Σωτήρας), θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

-- Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό Χαλκίδας.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης (πλατεία Αγ. Αθανασίου) θα μιλήσει ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στη Λάρισα, θα πραγματοποιηθούν περιοδείες στο αμαξοστάσιο του δήμου, στις σχολές Ιατρικής και Βιοχημείας, στο Μουσικό Λύκειο. Σε σύσκεψη της ΚΟΒ ΟΤΑ, στις 7 μ.μ., στο Μίνι Γκολφ θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στη Δυτ. Θεσσαλονίκη, περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στη Λαϊκή Αγορά στον Αγιο Αθανάσιο, σε εργαζόμενους του επισιτισμού στους Αμπελόκηπους, στο εργοστάσιο της «ΜΕΒΓΑΛ» στον Αγιο Αθανάσιο και στις δομές του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Η ΤΟ Κατασκευών Αττικής καλεί σε συσκέψεις: Στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία (πεζόδρομος Πατριάρχου Ιωακείμ), με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ. Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στον Αγ. Δημήτριο (πλατεία Αλέκου Παναγούλη), με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 12 μ. ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του κολεγίου «St. Catherine» στη Λυκόβρυση, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη Λάρισα, περιοδείες σε θα πραγματοποιηθούν στη ΔΕΥΑΛ και στο 6ο Λύκειο - 6ο Γυμνάσιο.

-- Στη Δυτ. Θεσσαλονίκη, περιοδείες θα πραγματοποιηθούν στο εργοτάξιο του δήμου Χαλκηδόνας, στους εργαζόμενους στις τράπεζες των Αμπελοκήπων, σε επισιτιστικά καταστήματα των Συκεών και στην Ευκαρπία.

-- Στη Δράμα, στις 10 π.μ., περιοδεία στο δασαρχείο, με τον Γιώργο Πυργελή, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης.

Σύσκεψη για την Υγεία

Την Τετάρτη 10 Ιούνη, στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη, στην πλατεία του Αγ. Αθανασίου (Γαλανέικα Λαμίας), με θέμα: «Οι προτάσεις του ΚΚΕ για την προστασία της υγείας του λαού».

Θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θα παρέμβουν: Ο Βασίλης Αντωνιάδης, γιατρός, διευθυντής ουρολόγος του Νοσοκομείου Λαμίας, μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων, και ο Τάσος Χρονάς, γιατρός, πρώην διευθυντής ακτινολόγος του νοσοκομείου, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς - Εύβοιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ