Πέμπτη 4 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο «Ριζοσπάστης» σύντροφος στον αγώνα

Πραγματικό αποκούμπι των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αποτελεί ο «Ριζοσπάστης», που μέσα από συνεχή δημοσιεύματα αναδεικνύει τον αγώνα τους και τα αιτήματά τους, αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, στέκεται απέναντι στις ενορχηστρωμένες συκοφαντικές επιθέσεις που εξαπολύουν ΜΜΕ και επιτελεία του κεφαλαίου, προβάλλει τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ, προτάσεις πάλης και προοπτικής.

Με τακτική παρουσία στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας και σε κάθε κινητοποίηση και αγωνιστική πρωτοβουλία των εργαζομένων, με συνεντεύξεις, δηλώσεις, ρεπορτάζ, αποτυπώνει τις αγωνίες και τη μάχη των εργατών της ΛΑΡΚΟ, των οικογενειών τους, όλων των κατοίκων της περιοχής που στέκονται στο πλευρό τους.

Γι' αυτό και σε κάθε μικρή και μεγάλη κινητοποίηση, σε κάθε κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων, ο «Ριζοσπάστης» γίνεται ανάρπαστος στο εργοστάσιο. Οπως μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα στα τέλη Γενάρη, όταν διακινήθηκαν δεκάδες παραπάνω φύλλα στην επόμενη έκδοση, με εργάτες της ΛΑΡΚΟ να λένε χαρακτηριστικά ότι «μόνο ο "Ριζοσπάστης" γράφει για μας». Οπως συμβαίνει και τώρα, στη νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με διακίνηση εκατοντάδων φύλλων τον προηγούμενο μήνα στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.


Από εξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» στο εργοστάσιο στη Λάρυμνα
Από εξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» στο εργοστάσιο στη Λάρυμνα


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ