Σάββατο 6 Ιούνη 2020 - Κυριακή 7 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
5 ΙΟΥΝΗ ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ

Σε συνάντηση με τους εκπροσώπους 35 φορέων της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής για το περιβάλλον μίλησε, την Παρασκευή, Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Τρίτη, «εμβληματικό» σημείο των προσπαθειών και του αγώνα τόσο των κατοίκων της Δυτικής Αττικής όσο και της σταθερής στήριξης και δράσης του ΚΚΕ για ανοιχτούς ελεύθερους χώρους, ποιότητα ζωής, προστασία του περιβάλλοντος.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου, Θ. Χιώνης και Γ. Πρωτούλης, οι επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Ιλιον, Αγίους Αναργύρους - Καματερό, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ν. Σταματόπουλος, Θ. Σκολαρίκος, Μ. Σελέκος, Β. Σίμος, αντίστοιχα.

Την εκδήλωση άνοιξε η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, σημειώνοντας πως η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις θέσεις και προτάσεις του Κόμματος και στην ανταλλαγή απόψεων με τους φορείς της περιοχής και πως η επαφή θα συνεχιστεί το αμέσως επόμενο διάστημα καθώς το ΚΚΕ θα βρίσκεται δίπλα στους αγώνες και στα δίκαια αιτήματά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ