Σάββατο 13 Ιούνη 2020 - Κυριακή 14 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προετοιμασίες μέχρι την τελευταία στιγμή

Δεκάδες λεωφορεία από κάθε γωνιά της Στερεάς, αλλά και από την Εύβοια, ξεκινούν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου με προορισμό την Αθήνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις των Σωματείων και μέχρι την τελευταία στιγμή ο αριθμός των λεωφορείων αυξανόταν.

Ενδεικτική του κλίματος είναι η εικόνα από τα μεταλλεία της Εύβοιας, όπου σε Γενική Συνέλευση για την εκτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης και πορείας των κινητοποιήσεων, επιβεβαιώθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η απόφαση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πύλη του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρέθηκε αντιπροσωπεία Συνδικάτων της Αττικής με επικεφαλής τους Παναγιώτη Κατάρα, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου και Αλέκο Περράκη από το ΣΕΤΗΠ, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Αναχωρήσεις λεωφορείων

Για την κινητοποίηση στην Αθήνα, τα Σωματεία της περιοχής δρομολογούν λεωφορεία με τα εξής δρομολόγια: Από τον οικισμό της ΛΑΡΚΟ και τη Λάρυμνα, στις 7.30 π.μ. Από το Μαρτίνο, τη Μαλεσίνα, τον Παύλο Βοιωτίας, το Ακραίφνιο και το Κάστρο στις 7.45 π.μ. Από τα μεταλλεία του Αη Γιάννη και το χωριό Λούτσι στις 7.30 π.μ. και από το Κόκκινο στις 7.40 π.μ.

Για τις 6 το πρωί έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση των λεωφορείων από τη Λαμία (πάρκο Τσαλτάκη). Στις 6.45 π.μ. από την Αμφισσα και στις 7 π.μ. από την Ιτέα, ενώ στις 8 π.μ. θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία από τη Λιβαδειά και τη Θήβα.

Από την Εύβοια η αναχώρηση των λεωφορείων έχει προγραμματιστεί για τις 7 το πρωί από τα χωριά γύρω από τα μεταλλεία, στις 7.30 π.μ. από τα Ψαχνά και τη Νέα Αρτάκη και στις 8 π.μ. από το Πάρκο «Βούρκος» της Χαλκίδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ