Σάββατο 27 Ιούνη 2020 - Κυριακή 28 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΟΥΤΙ
ΕΕΔΥΕ
Κάτω τα χέρια από την Παλαιστίνη!

Παράσταση διαμαρτυρίας στην ισραηλινή πρεσβεία την Τετάρτη 1η Ιούλη στις 7 μ.μ.

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ, την Τετάρτη 1η Ιούλη, στις 7 μ.μ., καλεί η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, καταγγέλλοντας τα εγκληματικά σχέδια του κράτους - δολοφόνου, Ισραήλ, για την προσάρτηση των παλαιστινιακών εδαφών.

Η ΕΕΔΥΕ, τασσόμενη σταθερά στο πλευρό του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης, «σημαίνει συναγερμό ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια, που επιχειρούν να βάλουν ταφόπλακα στη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους». Καλεί τους «εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία να δείξουν έμπρακτα την καταδίκη τους στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, που ρίχνουν λάδι σε φωτιά που ήδη καίει στην περιοχή. Καλούμε τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες του λαϊκού κινήματος σε δράση ενάντια στα σχέδια Ισραήλ - ΗΠΑ και μαχητική συμπαράσταση στο λαό της Παλαιστίνης και στα δίκαια αιτήματά του για άμεσο τερματισμό της κατοχής, κατάργηση των εποικισμών, δικαίωμα επιστροφής των προσφύγων στις εστίες τους, απελευθέρωση των αγωνιστών που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές, ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, στα σύνορα του 1967. Να σταματήσει τώρα κάθε κίνηση προσάρτησης παλαιστινιακών εδαφών στο κράτος του Ισραήλ. Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης. Αμεση υλοποίηση της απόφασης της Βουλής. Αναγνώριση του ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης».

Στην παράσταση διαμαρτυρίας καλεί και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. «Υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για νέα επέκταση της βάρβαρης ισραηλινής κατοχής, που συνεχίζεται και επιδεινώνεται συνεχώς με τις πλάτες των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για όλους τους λαούς της Μέσης Ανατολής», σημειώνει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ