Παρασκευή 17 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας είναι οι τραυματίες της δολοφονικής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, με δράστη έναν 45χρονο. Οι τρεις τραυματίες, υπάλληλοι της ΔΟΥ, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση. Ο άνδρας και μια γυναίκα φέρουν τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο και η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σοβαρή.

Ο 45χρονος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Χτες το μεσημέρι, μπήκε στο κτίριο δίνοντας κανονικά το όνομά του στον έλεγχο της εισόδου, όπου του έγινε η τυπική θερμομέτρηση και κατόπιν ανέβηκε στον 2ο όροφο. Εκεί έβγαλε ένα μικρό τσεκούρι που είχε κρυμμένο σε τσάντα, άνοιξε τις πόρτες των γκισέ και επιτέθηκε στους υπαλλήλους στο τμήμα εισοδήματος. Κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν άλλοι υπάλληλοι της υπηρεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για φθορές σε παρκόμετρα της πόλης.

Οι εργαζόμενοι της ΔΟΥ σήμερα θα προχωρήσουν σε αποχή από την εργασία τους, ζητώντας μέτρα για την προστασία τους, καθώς όπως λένε είναι ο ενδιάμεσος «κρίκος» μεταξύ πολιτείας και πολίτη, με την κατάσταση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ