Παρασκευή 24 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Καταγγέλλουν προκλητική αστυνομική παρέμβαση σε κινητοποίηση

Την παρουσία δυνάμεων της αστυνομίας και τον πρωτοφανή ρόλο που ανέλαβαν κατά τη διάρκεια κινητοποίησής τους καταγγέλλουν Ομοσπονδίες εργαζομένων στον δημόσιο τομέα.

Συγκεκριμένα, οι Ομοσπονδίες Υπαλλήλων ΟΑΕΔ, Ενώσεων Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΠΟ ΕΜΥΔΑΣ) και Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) προχώρησαν την περασμένη Τρίτη σε στάση εργασίας και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών και εργαζομένων του ΟΑΕΔ, έξω από την αίθουσα του ΔΣ και εντός του κτιρίου της διοίκησης. Στο σημείο εμφανίστηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι «αφού ρώτησαν ποιοι είναι οι εκπρόσωποι, έδωσαν εντολή σύμφωνα με την οποία στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΑΕΔ θα επέτρεπαν να μπουν και να τοποθετηθούν δύο άτομα εκ των εκπροσώπων».

Οι Ομοσπονδίες στηλιτεύουν την παρουσία αστυνομίας εντός του κτιρίου της διοίκησης του ΟΑΕΔ και το γεγονός ότι ανέλαβαν να δώσουν «εντολές» για το πόσοι εκπρόσωποι των εργαζομένων θα μιλήσουν. «Καταγγέλλουμε την επιχείρηση προληπτικής τρομοκρατίας και φίμωσης και δηλώνουμε ότι δεν μας τρομάζουν αυτές οι πρακτικές», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ