Παρασκευή 24 Ιούλη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του σωματείου, που θα γίνουν στις 29 και 31 Ιούλη και στις 3 και 4 Αυγούστου, απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου και ιδιαίτερα της ΛΑΡΚΟ η απερχόμενη διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας.

«Πριν τρία χρόνια οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έκαναν ένα βήμα και συμμετείχαν με αποφασιστικότητα στις αρχαιρεσίες μας, κόντρα τότε σε ένα μηχανισμό που έλεγε ότι "το Συνδικάτο Μετάλλου είναι διασπαστικό και δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ". Και η ίδια η ζωή, οι εξελίξεις και η δράση του Συνδικάτου τούς δικαίωσαν», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και επισημαίνεται ότι το κλαδικό Συνδικάτο μπήκε μπροστά στην οργάνωση του αγώνα ενάντια στους διαλυτικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, καθώς και για τα προβλήματα των εργαζομένων στις εργολαβίες.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι την ώρα που ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έχει φτάσει στο τελικό στάδιο και οι προσπάθειες της κυβέρνησης για διάσπαση της ενότητάς τους θα οξυνθούν, «η ενίσχυση του Συνδικάτου αποτελεί απάντηση στην ίδια την κυβέρνηση και τα συμφέροντα που υπερασπίζεται».

Η κάλπη στις 29 και 31 Ιούλη και στις 4 Αυγούστου θα βρίσκεται στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, ενώ στις 3 Αυγούστου θα μεταφερθεί στη Λαμία, για τη συμμετοχή των εργαζομένων του κλάδου από τις επιχειρήσεις της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ