Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ μπροστά στο Φεστιβάλ
  • Στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», η ΟΒ Ζαγοράς της ΚΝΕ οργανώνει εκδήλωση σήμερα, Τετάρτη, στο προαύλιο του δημαρχείου Ζαγοράς, όπου θα γίνει παρουσίαση του μοναδικού ντοκουμέντου από το Αρχείο του ΚΚΕ «Η κατήχηση των χωρικών», του Πέτρου Χαλκού (Γιάνη Κορδάτου), που κυκλοφόρησε με τον «Ριζοσπάστη» στις αρχές Ιούλη. Την παρουσίαση της έκδοσης θα πραγματοποιήσει ο συγγραφέας Θανάσης Βογιατζής.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί περίπατος των μελών και φίλων της ΚΝΕ μέχρι το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Γιάνης Κορδάτος, στο πλαίσιο του αφιερώματος στην προσωπικότητα του μαρξιστή ιστορικού και του έργου του, ενώ τα βιβλία του θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι παρευρισκόμενοι στην έκθεση της «Σύγχρονης Εποχής» που θα λειτουργήσει στο χώρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

19.00 Περίπατος της ΚΝΕ μέχρι το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Γιάνης Κορδάτος.

20.30 Χαιρετισμός στελέχους της ΚΝΕ.

20.45 Βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης.

  • Η Τομεακή Οργάνωση Κέρκυρας της ΚΝΕ οργανώνει προβολές ταινιών μέσα στον Αύγουστο, στην ταράτσα του Εργατικού Κέντρου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των μελών και των φίλων της Οργάνωσης, κινηματογραφική προβολή θα γίνει σήμερα Τετάρτη στις 21.00 και θα ακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ταινίες που θα προβληθούν τις δύο επόμενες Πέμπτες του μήνα την ίδια ώρα.
  • Οι Οργανώσεις Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, αύριο Πέμπτη, στις Καλύβες Αποκορώνου στο λιμανάκι, στις 19.00. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Θωμά Μπέτσιο, στέλεχος της ΚΝΕ, προβολή βίντεο της ΚΝΕ για την καπιταλιστική οικονομική κρίση και κρητικό μουσικό πρόγραμμα.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Ρόδου της ΚΝΕ συνεχίζει την καλοκαιρινή της δραστηριότητα μπροστά στο 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» με ένα φιλικό τουρνουά με σύνθημα «Βάζουμε γκολ στον ρατσισμό», που θα πραγματοποιηθεί στη Σορωνή, στο γήπεδο της ακαδημίας του ΑΕΣ «Ευκλής» Σορωνής, τη Δευτέρα 17 Αυγούστου, στις 19.00.

Επιδεικνύοντας καθημερινά αλληλεγγύη και ανθρωπιά, γνωρίζοντας πως με τους γείτονες λαούς δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε στην πραγματικότητα, παρά μόνο τις ανησυχίες μας για ένα καλύτερο μέλλον και μία νέα κοινωνία, η ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες της περιοχής να κάνουν αυτό που αγαπούν και παράλληλα να δώσουν ένα μήνυμα απέναντι στο ρατσισμό. Πληροφορίες και συμμετοχές: knerodou@gmail.com, 6944.291.881.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσια δραστηριότητα για τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου(2023-11-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ μπροστά στο Φεστιβάλ(2020-08-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ