Σάββατο 18 Νοέμβρη 2023 - Κυριακή 19 Νοέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Πλούσια δραστηριότητα για τα 50 χρόνια του Πολυτεχνείου
Το Σάββατο 18 Νοέμβρη

Στο Περιστέρι, στις 19.30, στο Μουσείο Εθνικής - ΕΑΜικής Αντίστασης (Εθνικής Αντιστάσεως 33). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κατσίκας, Γραμματέας της ΤΟ Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στο αντιδικτατορικό τραγούδι.

Στην Καισαριανή, στις 19.00, στο Στέκι Πολιτισμού «Ανδρέας Λυκουρίνος» (Ερυθρού Σταυρού 29). Θα μιλήσει ο Γιώργος Βασιλείου, μέλος του ΓΠ Αττικής της ΚΝΕ, και θα ακολουθήσει συζήτηση με την Φωτεινή Καραβίδα, μέλος της ΚΝΕ την περίοδο της δικτατορίας.

Στην Κομοτηνή, στις 19.00, στην Παλιά Νομική (κτίριο Τμήματος Παρευξεινίων, Αίθουσα 2). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Θα ακολουθήσει μικρό μουσικό αφιέρωμα.

Στην Καστοριά, στις 18.00, στο καφέ «Μαμούθ». Θα μιλήσει ο Μιχάλης Τσακλίδης, μέλος του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.

Στη Ζαγορά Μαγνησίας, στις 17.00, στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Ζαγοράς «Γιάνης Κορδάτος», παρουσιάζεται έκθεση πυρογραφίας, θα προβληθεί ντοκιμαντέρ και θα μιλήσει ο Βασίλης Τσαπράζης, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 19 Νοέμβρη

Στα Προπύλαια (στ. μετρό «Πανεπιστήμιο»), στις 12.00, ιστορικός περίπατος.

Στο Λαύριο, στις 19.30, στο παλιό Μηχανουργείο. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στο Αιγάλεω, στις 19.30, στον πολιτιστικό χώρο «Η πρόοδος» (Κορυτσάς 33). Θα μιλήσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Πεύκη, στις 19.00, στο δημαρχείο, αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου). Θα μιλήσει η Σταυρούλα Συγκούνα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Θωμά Κάκκαβα, φοιτητή της Βιομηχανικής Πανεπιστημίου Πειραιά στη διάρκεια της δικτατορίας και παρόντα στα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Στη Λάρισα, στις 19.00, στον Μύλο του Παπά. Θα μιλήσει ο Δαμιανός Μπαλασούλης, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας του ΤΣ Λάρισας της ΚΝΕ.

Στα Τρίκαλα, στις 19.00, στο Μουσείο Τσιτσάνη. Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοράκης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Καρδίτσα, στις 20.00, στη μουσική σκηνή «Οδός ονείρων», μουσικό αφιέρωμα για τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Στη Δανία, εκδήλωση και συναυλία διοργανώνει η ΟΒ Δανίας της ΚΝΕ, στην Κοπεγχάγη, στις 12.00, στην οδό Frederiksuundsvej 82. Θα μιλήσει ο Πάνος Απέργης, Γραμματέας της ΤΕ Σκανδιναβίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 20 Νοέμβρη

Στην Κοζάνη, στις 18.00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, και θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα.

Την Τετάρτη 22 Νοέμβρη

Η ΤΟ Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 20.00, στο «Ιλιον Plus» (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει συναυλία αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ