Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ
Ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου (ΕΚΣ) ευχαριστεί σωματεία, φορείς, εργαζόμενους και κατοίκους του νησιού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για συμπαράσταση στο λαό του Λιβάνου «και έδειξαν για άλλη μια φορά το μεγάλο απόθεμα ψυχής, συμπαράστασης και αλληλεγγύης που έχουν». Η βοήθεια, που ήδη ταξιδεύει προς τα γραφεία του ΠΑΜΕ στην Αθήνα ώστε να φτάσει σύντομα στον λιβανέζικο λαό, είναι 16 χαρτοκιβώτια με τρόφιμα, 2 χαρτοκιβώτια με ιατρικά είδη και 8 χαρτοκιβώτια με κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες.

Αλλά και στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο φορτώθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν ήδη σωματεία, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν τα Σωματεία: Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Δομικά Υλικά και τις Κατασκευές Νομού Θεσσαλονίκης, Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας, Λογιστών Θεσσαλονίκης, Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Ν. Θεσσαλονίκης Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας, Γραφικών Τεχνών Τύπου - Χάρτου ΚΜ, Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων ΚΜ, Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη», Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις του Ομίλου «Σκλαβενίτη» στη Βόρεια Ελλάδα, Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων ΚΜ, Μετάλλου & Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας ΚΜ, Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ, Εργαζομένων ΠΑΜΑΚ, Εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Υπαλλήλων ΥΜΑΘ, Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης. Επίσης, εργαζόμενοι στις ΔΟΥ και στον ΕΦΚΑ με πρωτοβουλία της ΔΑΣ.

Τέλος, στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ ανταποκρίθηκε και η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), της οποίας μέλη και φίλοι συγκέντρωσαν τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ