Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στο αυτόφωρο ο άνδρας που ξυλοκόπησε την πρώην γυναίκα του

Στις Αρχές παρουσιάστηκε και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία ο 45χρονος Κερκυραίος που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην συζύγό του το πρωί της περασμένης Δευτέρας, έξω από το σχολείο του παιδιού τους στο Κανόνι της Κέρκυρας. Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση, αφού ολοκληρώθηκε και η διαδικασία από τον ιατροδικαστή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης της επίθεσης είναι δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος είχε θέσει και υποψηφιότητα για θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτέμβρη της επιτέθηκε, στην αρχή με μισόλογα, ύστερα με βρισιές και ύστερα με κλωτσιές. Εκείνη, αντέδρασε παρά το φόβο και την ντροπή και καλούσε σε βοήθεια. Το 8χρονο παιδί ήταν γαντζωμένο στα πόδια της και ούρλιαζε «Μην ξαναχτυπήσεις τη μαμά μου!». Η κακοποίηση εκτυλίσσεται μπροστά σε γονείς και σε παιδιά που βγαίνουν από το σχολείο... «Την έβριζε, τη χτυπούσε, και κανείς μα κανείς δεν έκανε κάτι να τον σταματήσει. Οσο τραγικό είναι το γεγονός της κακοποίησης, άλλο τόσο αναίσχυντη ήταν και η συμπεριφορά των άλλων γονιών. Δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν παρά μόνο κοιτούσαν...», λέει μία αυτόπτης μάρτυρας και συνεχίζει: «Την κακοποίηση αυτής της γυναίκας έπαψαν δύο μαμάδες οι οποίες μπήκαν στη μέση για να τον σταματήσουν. Τα παιδάκια κρύβονταν πίσω από την πλάτη των γονιών τους, το δικό της παιδί έκλαιγε ασταμάτητα...».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο εν λόγω έχει και την ιδιότητα του μέλους Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ ανήκει και σε κάποιον σύλλογο χωρισμένων πατεράδων που μάχονται για το δικαίωμα στη συνεπιμέλεια(!)...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ