Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΕΜΕΝ - «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» - ΠΕΕΜΑΓΕΝ
Προετοιμασία απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων

Απεργιακές και άλλες κινητοποιήσεις προετοιμάζουν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ. Για την οργάνωση της νέας μάχης καλούν σε σύσκεψη αύριο Παρασκευή, στις 10.30 π.μ., στο κεντρικό κτίριο των ναυτεργατικών Ενώσεων (Κολοκοτρώνη 132, 2ος όροφος).

Τα τρία σωματεία καλούν τα ΔΣ όλων των ναυτεργατικών σωματείων να συνεδριάσουν για να αποφασίσουν αγωνιστικές, απεργιακές κινητοποιήσεις απέναντι στην επίθεση εφοπλιστών - κυβέρνησης, με διεκδικητικό πλαίσιο που να προβλέπει: Ανανέωση των ΣΣΕ με αυξήσεις, υποχρεωτική, δημόσια Ασφάλιση για όλους τους ναυτεργάτες. Να παρθούν πίσω όλες οι ΠΝΠ και οι αντεργατικές διατάξεις. Πλήρη - σταθερή εργασία, με μείωση του εργάσιμου χρόνου, προσαρμογή των οργανικών συνθέσεων στις αυξημένες ανάγκες. Ουσιαστική προστασία των ανέργων κ.ά.

Σημαντική για την οργάνωση των αγώνων είναι και η Γενική Συνέλευση της ΠΕΜΕΝ για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής που θα διενεργήσει τις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη περίοδο. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Τετάρτη 23/9, στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της ναυτεργατικής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ