Πέμπτη 1 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Σε 7 μέρες...

Σποτ με θέμα την ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής σε 7 μέρες δημοσιεύει η ΚΝΕ από χτες, καλώντας τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση των Σωματείων στις 7 Οκτώβρη, στις 10 π.μ. στο Εφετείο Αθήνας, με προσυγκέντρωση στους Αμπελόκηπους (βλ. θέμα πάνω).

Από σήμερα και μέχρι εκείνη τη μέρα, η ΚΝΕ θα δημοσιεύει σποτ με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ως κίνητρο της εγκληματικής της δράσης, αλλά και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον ίδιο τον εγκληματικό χαρακτήρα της. Στο χτεσινό σποτ περιλαμβάνονται οι ανατριχιαστικές εικόνες με τους χρυσαυγίτες να χαιρετούν ναζιστικά μπροστά στον αρχηγό τους, τραγουδώντας τον ύμνο τους.

«Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το φασιστικό - ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση!», σημειώνει η Οργάνωση.

Εκδήλωση - συζήτηση στα Γιάννενα

Η ΤΕ Ιωαννίνων της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην καφετέρια «Σκάλα». Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΝΕ «Δεν ξεχνάμε» και θα γίνει συζήτηση για την ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας της νεολαίας ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ