Πέμπτη 22 Οχτώβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΝΔΗΜΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Κινητοποίηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αγωνιστική κινητοποίηση οργανώνουν σήμερα Πέμπτη οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στην κινητοποίηση θα πάρουν μέρος συνταξιούχοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πιερία, το Κιλκίς και τη Χαλκιδική.

Χτες Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη των συνταξιούχων στην Κατερίνη. Εξω από το Εργατικό Κέντρο, που έχει βάλει «λουκέτο» με απόφαση του εργοδοτικού συνδικαλισμού και με πρόσχημα την πανδημία, πετώντας έξω τις ζωντανές δυνάμεις του κινήματος, οι συνταξιούχοι έδειξαν για άλλη μια φορά ότι θα παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα κόντρα σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης.

Στη σύσκεψη μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ. Αναδείχθηκε η ανάγκη κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στις περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, στα Δώρα, στο ΕΚΑΣ, αλλά και μέτρα για την προστασία της υγείας με κάλυψη των ελλείψεων σε νοσοκομεία, ΚΥ, όλες τις δημόσιες δομές Υγείας, με υλικά, κρεβάτια, γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ