Τρίτη 10 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ
Βολές Διαθεσόπουλου για τα νέα μέτρα

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφέρεται στα νέα μέτρα απαγόρευσης στον αθλητισμό, στο κλείσιμο των πισινών, αλλά και στη ζοφερή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ τοποθετήθηκε με αφορμή και την αλλαγή από πλευράς ΓΓΑ, και μάλιστα εντός ολίγων ωρών, όσον αφορά την οδηγία για κλείσιμο των ανοιχτών κολυμβητηρίων. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για παλινωδίες και αθλητική διάκριση ανάμεσα σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές και ζητά να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.

«Κανείς λογικός άνθρωπος, εξάλλου, δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και έχουν άλλα δικαιώματα αυτοί με τα επαγγελματικά συμβόλαια, σε σχέση με αυτούς που κάνουν ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αυτή η διάκριση είναι απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και απάνθρωπη. Είναι ένας διαχωρισμός ανεπίτρεπτος, είναι σε εισαγωγικά "αθλητική διάκριση". Κάθε άνθρωπος δημοκράτης και πολιτισμένος είναι αντίθετος με αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

  • Ο γγ Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, με επιστολή του απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΚΟΕ για κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με την αντίστοιχη των ΗΠΑ επικαλούμενος την κατάσταση με την πανδημία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ