Τρίτη 10 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Το απόλυτο για ΑΕΚ και Μεσολόγγι

Η συνέχιση του αήττητου σερί του νεοφώτιστου Μεσολογγίου και το σπουδαίο «διπλό» της ΑΕΚ στο Περιστέρι ήταν τα κύρια συμβάντα στην 3η αγωνιστική της Basket League, άλλης μίας με ελλείψεις στο πρόγραμμα εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού. Αυτή τη φορά αναβλήθηκαν οι αγώνες Λάρισα - Προμηθέας Πάτρας, Ηρακλής - Κολοσσός Ρόδου και Λαύριο - Αρης.

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Περιστερίου πήρε η ΑΕΚ, με με 66-62, και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής της «Ενωσης» αναδείχθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, που σημείωσε 17 πόντους, τους 12 από τους οποίους με τέσσερα καθοριστικά τρίποντα στο τελευταίο τρίλεπτο.

Το δυναμικό του ξεκίνημα συνέχισε το νεοφώτιστο Μεσολόγγι, που νίκησε στο Αγρίνιο και τον Ιωνικό Νίκαιας, με 79-66, και παρέμεινε αήττητο. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή ανατροπή, καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 11 πόντους διαφορά αλλά στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη με μπροστάρη τον Γκριν (24 πόντοι).

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον νίκησε 96-67, με κορυφαίους τους Σαντ Ρος (15 π.) και Μήτογλου (13 π.).

Η βαθμολογία: ΑΕΚ 6, Μεσολόγγι 6, Περιστέρι 5, Παναθηναϊκό (2 αγώνες) 4, Ιωνικός 3, Ηρακλής (1 αγ.) 2, Κολοσσός Ρόδου (2 αγ.) 2, Λάρισα (2 αγ.) 2, ΠΑΟΚ (2 αγ.) 2, Αρης (1 αγ.) 1, Λαύριο (0 αγ.) 0, Προμηθέας (0 αγ.) 0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ