Τρίτη 10 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROBASKET 2022 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ
Η αποστολή της Εθνικής

Αρκετά πρόσωπα της νέας φουρνιάς θα πλαισιώσουν τους γνωστούς παλιούς της ομάδας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο, σχετικά με τις προεπιλογές για την αποστολή της Εθνικής ανδρών ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Eurobasket 2022. Η Εθνική και εφόσον το επιτρέψουν οι γενικότερες συνθήκες με την πανδημία θα μετάσχει, στο πλαίσιο του δεύτερου «παραθύρου» της FIBA, στον όμιλο της Βοσνίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λετονία (26/11) και τη Βουλγαρία (28/11), για την 3η και την 4η αγωνιστική του ομίλου Η'. Σημειώνεται πως η Εθνική θα παραταχθεί χωρίς τους παίκτες από το ΝΒΑ και όσους είναι ομάδες της Εuroleague. Eτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός για μια ακόμη φορά προχώρησε στη συγκρότηση μιας αποστολής που αποτελείται από έμπειρους και εξελίξιμους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη 14άδα της Εθνικής αποτελούν:

Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας)

Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Μεσολόγγι), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ)

Σέντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ