Παρασκευή 11 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Την ήττα γνώρισε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα χρονιά και παράλληλα για την πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, από το αντίστοιχο συγκρότημα της ΠΓΔΜ, με 24-19. Οι Ελληνες παίκτες τώρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στη ρεβάνς, που θα γίνει στο Κιλκίς, αύριο στις 17.00 (ΕΤ-3).

Οι γηπεδούχοι, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της πόλης Πρίλεπ, κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να την αυξάνουν, αν και στο ημίχρονο η διαφορά ήταν στα 3 τέρματα (12-9). Ομως, χάρη στην αγωνιστική άνοδο των διεθνών μας στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η διαφορά έφτασε στα 5 τέρματα, που κάνει το έργο πιο εύκολο για τη ρεβάνς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας, Ουλφ Σέφερτ, δήλωσε: «Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών, ειδικά στο β΄ ημίχρονο. Τα παιδιά προσπάθησαν. Το 24-19 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε το θάρρος να κάνουμε την αυτοκριτική μας και για τα όποια λάθη μας αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας».

  • Σήμερα στις 18.00, η Αναγέννηση Αρτας θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Ντέγκρο Μαλίτσια από τη Σλοβενία στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας γυναικών. Η ρεβάνς θα γίνει αύριο (19.00) στην Αρτα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ