Παρασκευή 11 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Δύο οι κερδισμένοι

Κέρκυρα και Καβάλα ήταν οι κερδισμένες της χτεσινής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη Γ' Εθνική καθώς επικράτησαν των Φωστήρα και Λάρισας αντίστοιχα. Η επιτυχία τους γίνεται ακόμα πιο μεγάλη καθώς η πρωτοπόρος Κασσάνδρα άφησε δύο βαθμούς στα Χανιά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Σημαντική νίκη πέτυχε και η Ελευσίνα επί του Ναυπακτιακού.

Πιο συγκεκριμένα, η Κέρκυρα αιφνιδίασε τον Φωστήρα στο ουδέτερο γήπεδο του Αιγίου, λόγω της γνωστής τιμωρίας του, πήρε τη νίκη με 1-0 και έκανε το ντεμπούτο του Βασίλη Αντωνιάδη στον πάγκο των Φαιάκων επιτυχημένο. Το τέρμα που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Κέρκυρας πέτυχε στο 10' ο Κλοκίδης.

Από την άλλη, η Καβάλα πήρε μια άνετη νίκη από τη Λάρισα με 3-1 που την ώθησε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέσα σε οκτώ λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα. Το πρώτο ήρθε στο 27' με τον Σαλπιγγίδη ενώ το 2-0 πέτυχε ο Μανάφης (35'). Στο 77', ο Σαλπιγγίδης εκτέλεσε για δεύτερη προσωπική φορά την ΑΕΛ ενώ ο Ευθυμιάδης στο 90' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αντίθετα από τους παραπάνω, η Κασσάνδρα δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στα Χανιά εκτός έδρας και να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Οι Κρητικοί αν και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12' με τον Μαρκουλάκη, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 78' με τον Καρατζιώτη.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα έχουν: Παναιτωλικός - Μαρκό 2-2, Τρίκαλα - Λεωνίδιο 1-1, Απόλλων Κ.Β. - Εθνικός 0-3 και Ελευσίνα - Ναυπακτιακός 2-0.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Κιλκισιακού και του Ατρομήτου (15:00) ενώ στις 16 του μήνα θα γίνουν οι αγώνες: Ατρόμητος - Μαρκό και Ελευσίνα - Καβάλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ