Παρασκευή 11 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Γιουβεντίνος» ο Καντάφι

Οσο πάει και πιο «ενεργή» γίνεται η συμμετοχή του Αλ Σάαντι Καντάφι στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ιταλίας. Συγκεκριμένα, ο γιος του Μουαμάρ Καντάφι, σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα «Γκαζέτα Ντέλο Σπορ», υποστήριξε πως φιλοδοξεί να αυξήσει κατά 20% το ποσοστό της ιδιοκτησίας του πατέρα του (εταιρία «Λάφικο») στη Γιουβέντους, το οποίο μέχρι στιγμής είναι 5,3%. «Το υπάρχον ποσοστό είναι απλώς η αρχή. Στόχος μας τα επόμενα χρόνια είναι να κατέχουμε το 20% των μετοχών», υποστήριξε ο 28χρονος Αλ Σαάντι Καντάφι. Παράλληλα τόνισε ότι μέσα από την επένδυσή του αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Λιβύη, με απώτερο σκοπό την πρόκριση της Εθνικής ομάδας της χώρας του, στα τελικά του Μουντιάλ του 2006.

  • Η Γουέστ Χαμ συμφώνησε τελικά με τη Σπάρτα Πράγας, για την απόκτηση του διεθνούς Βλαντιμίρ Λάμπαντ, έναντι του ποσού των 600 εκατομμυρίων δραχμών. Το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αριστερού αμυντικού, της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι να περάσει τα ιατρικά τεστ και να του δοθεί άδεια εργασίας.
  • Συμπαίχτης του Ζήση Βρύζα αναμένεται να γίνει ο - σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Στατιστικής και Ιστορίας του ποδοσφαίρου - δεύτερος καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Μπάκα Τζούνιορς, Κολομβιανό Οσκαρ Κόρδομπα. Η Περούτζια ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για το συγκεκριμένο παίχτη, ενώ από την πλευρά του συλλόγου της Αργεντινής, δε διαψεύδουν ότι έχουν υπάρξει επαφές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ