Παρασκευή 27 Νοέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανακοίνωση της Συντακτικής Επιτροπής του alt.gr για συκοφαντίες

Σε ανακοίνωσή της η Συντακτική Επιτροπή του alt.gr σημειώνει:

«Ο ταξίαρχος ε.α. Μιχάλης Σοφικίτης, σε άρθρο του στο alt.gr στις 22/11/2020, ανέφερε: "Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που παρουσιάστηκε στις Επιτροπές Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλής και της Γερουσίας των ΗΠΑ, αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, κάνει πλάτες στις τουρκικές απαιτήσεις και ανοίγει το δρόμο για «επικίνδυνες» διευθετήσεις εφ' όλης της ύλης στα Ελληνοτουρκικά".

Αυτή η αναφορά του ταξίαρχου συγκέντρωσε τα πυρά του λεγόμενου "Σπάρτακου" με διαστρέβλωση, ψεύδη και συκοφαντίες που θα ζήλευαν κι οι πιο άθλιοι αντικομμουνιστές και προβοκάτορες. Λένε για την τοποθέτηση του ταξίαρχου ότι "θα μπορούσε να είναι ολιγόλογη τοποθέτηση ή εισαγωγή άρθρου οποιασδήποτε αυθεντικά εθνικιστικής δύναμης, οπωσδήποτε εκτός αριστεράς".

Γίνεται ακόμα πιο εμφανής η αθλιότητα της επίθεσής τους γιατί γνωρίζουν ότι ο ταξίαρχος πρωτοστατεί μαζί με εκατοντάδες άλλους απόστρατους στους λαϊκούς αγώνες ενάντια στην πολιτική της αστικής τάξης και της κυβέρνησης τόσο της ΝΔ σήμερα, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ παλιότερα, που εμπλέκουν τη χώρα μας στα γρανάζια του ιμπεριαλισμού. Γνωρίζουν επίσης ότι ο ταξίαρχος, όπως και άλλοι στρατιωτικοί, στήριξε τις διαδηλώσεις στην αμερικάνικη πρεσβεία και τα Προπύλαια για το Πολυτεχνείο, παρά τις απαγορεύσεις και την καταστολή από την κυβέρνηση της ΝΔ.

Πάει πολύ αυτοί που έλαμψαν διά της απουσίας τους από τις διαδηλώσεις στην αμερικάνικη πρεσβεία για το Πολυτεχνείο να συκοφαντούν αγωνιστές και μαχητές.

Η νεολαία ακολουθεί μαχητές και όχι ψεύτες, συκοφάντες και ανθρώπους του συστήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ