Τρίτη 2 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Ανακοίνωση παικτών για τις κυβερνητικές αποφάσεις

Για διακυβέρνηση που «θυμίζει χάρτινο τσίρκο που συνεχώς το παίρνει ο άνεμος ανάλογα με την κατεύθυνση του αέρα που σας βολεύει να φυσάει» κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της Γ' Εθνικής σε σχετική ανακοίνωσή τους με αφορμή την παράταση των μέτρων αναστολής για την αγωνιστική δραστηριότητα (και) στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σημειώνεται πως για την κατάσταση που βιώνουν οι άνθρωποι του χώρου (παίκτες, προπονητές, στελέχη ομάδων) και οι οικογένειές τους ως συνέπεια των μέτρων αναστολής, πρόσφατα υπήρξε σχετική Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή προς τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση η αντιπροσωπεία των παικτών της Γ' Εθνικής με αφορμή τα κυβερνητικά μέτρα επισημαίνει προς τους κυβερνώντες πως «προσπαθείτε να σκεπάσετε την πολιτική σας "ανικανότητα" συνεχίζοντας το δρόμο των αθωράκιστων νοσοκομείων, των στοιβαγμένων μαθητών στις σχολικές αίθουσες, των σαρδελοποιημένων επιβατών στα ΜΜΜ, των περίεργων ανοιγμάτων χωρίς πραγματικά μέτρα πρόληψης και προστασίας, ρίχνοντας όλη σας τη λάσπη στον αθλητισμό».

Ενώ επισημαίνεται μεταξύ άλλων:

«Μήπως είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο ο τζόγος του αθλητισμού από τον ίδιο τον αθλητισμό; Ε, λοιπόν, δεν θα σας περάσει, τον τελευταίο λόγο θα τον έχουμε εμείς και αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο στην κάλπη. Ολοι οι αθλητές θα σταθούμε απέναντί σας, απέναντι σε εσάς που δολοφονείτε ό,τι πιο ωραίο και αγνό υπάρχει για να προσφέρει στον κόσμο, τον αθλητισμό.

ΥΓ1. Κύριε Αυγενάκη, λύστε μας μια απορία. Αναδιάρθρωση χωρίς να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα πώς μπορεί να γίνει;

ΥΓ2. Κύριε Χαρδαλιά, σας βλέπει όλη η Ελλάδα, σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Αυτό που φταίει για τη μετάδοση του ιού δεν είναι ο αθλητισμός, όπως λέτε, αλλά οι πολιτικές αποφάσεις σας που χορεύουν το χορό του σκανδάλου.

ΥΓ3. Κύριοι λοιμωξιολόγοι, τις θετικές εισηγήσεις τις δίνετε πιο εύκολα αν ο αντίστοιχος υπουργός έχει "τσιριχτή" φωνή;

ΥΓ4. Σας έχουμε τη λύση που, όπως φαίνεται, σκόπιμα δεν θέλετε να δείτε. Δημοσιεύστε ένα αυστηρό πρωτόκολλο και όποιος μπορεί να το ακολουθήσει, να μπορεί να λειτουργήσει κανονικά».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Πράσινο φως» για επιστροφή στις προπονήσεις (2021-02-18 00:00:00.0)
Ζητά τήρηση των συμφωνιών και των μέτρων προστασίας (2020-05-28 00:00:00.0)
Παύση πρωταθλημάτων στην Ελλάδα (2020-03-13 00:00:00.0)
Βολές Βασιλακόπουλου κατά Ευρωλίγκας (2016-11-15 00:00:00.0)
Ετοιμάζουν εργασιακό μεσαίωνα οι επιχειρηματίες (2012-02-14 00:00:00.0)
Ωρα μηδέν... (2003-10-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ