Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η κυβέρνηση αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών εντείνει τον αυταρχισμό

Σε σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει για την κλήση της προέδρου της ΟΕΝΓΕ σε προκαταρκτική εξέταση με βάση τον νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων:

«Τα υποκριτικά κυβερνητικά χειροκροτήματα στο πρώτο κύμα πανδημίας, γρήγορα μετατράπηκαν σε αυταρχισμό, κι ενόψει του τρίτου κύματος της πανδημίας εξελίσσονται σε ανοιχτή καταστολή απέναντι στους αγωνιζόμενους υγειονομικούς.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, αντί να υλοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών, νοιάζεται μόνο να εντείνει τον αυταρχισμό. Τελευταίο κρούσμα, η κλήση της προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Αφροδίτης Ρέτζιου, από την αστυνομία για "να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις στα πλαίσια διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης", με βάση τον απαράδεκτο νόμο περιορισμού των διαδηλώσεων. Η εξέταση αφορά την απεργιακή διαδήλωση της 24ης Σεπτέμβρη 2020, που είχε εξαγγείλει με δελτίο Τύπου η ΟΕΝΓΕ και άλλα σωματεία εργαζομένων από τα δημόσια νοσοκομεία και τον κλάδο της Υγείας με διεκδικήσεις για την προστασία της ζωής και της υγείας του λαού.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν θα περάσουν!»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ