Τρίτη 9 Φλεβάρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Εφυγε» από τη ζωή ο σ. Βασίλης Χατζόγλου

«Εφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής ο σύντροφος Βασίλης Χατζόγλου, μετά από πολύμηνη μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας.

Γεννημένος το 1950, παντρεμένος με την Γεωργία και πατέρας του Σωτήρη και του Γιάννη, ο σύντροφος Βασίλης οργανώθηκε στην ΚΝΕ και μετά στο Κόμμα από το 1973.

Αρχικά στις Κομματικές Οργανώσεις Μετάλλου, όπου δούλευε τότε, και μετά στα συνταξιουχικά σωματεία των ΕΒΕ και στη συνοικία, ο σύντροφος Βασίλης τίμησε τον τίτλο του μέλους του Κόμματος μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Η οικογένειά του, σύντροφοι και φίλοι θα τον αποχαιρετήσουν με πολιτική κηδεία σήμερα Τρίτη, στις 3 το μεσημέρι, στο Γ' Νεκροταφείο. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων να δοθεί ενίσχυση στο Κόμμα, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος.

Τα συλλυπητήριά της για το θάνατό του εκφράζει στους συγγενείς του η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Νίκαιας του ΚΚΕ, μέλος της οποίας ήταν ο σ. Βασίλης Χατζόγλου.

  • Η Συντακτική Επιτροπή και όλο το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στον σύντροφο Σωτήρη Χατζόγλου και στην οικογένειά του, για το θάνατο του πατέρα του.
  • Στη μνήμη του αγαπημένου μας κυρ Βασίλη, του ακούραστου συντρόφου ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη» 20 ευρώ.

Θα μας λείψεις

Νικολέττα - Νίκος - Νεφέλη


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ