Παρασκευή 12 Μάρτη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΤΟΜ - ΤΕΕ
Να μη νομιμοποιηθούν συνελεύσεις - καρικατούρα

Απέτυχαν παταγωδώς οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές στους συνταξιούχους μηχανικούς, να στήσουν ηλεκτρονική «γενική συνέλευση» και να καταργήσουν τις ζωντανές μαζικές διαδικασίες.

Η «παρουσία», όπως φάνηκε από όσα στιγμιότυπα δημοσιοποίησαν, ήταν κάπου στο 1/3 της απαιτούμενης απαρτίας επί των ταμειακώς εντάξει μελών. Ακόμα και αυτή η συμμετοχή δεν δημοσιοποιήθηκε, ώστε να μην ελεγχθούν από κανέναν εάν υπήρξε, κάτι που αναδεικνύει η «Πανεπιστημονική». Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, η στάση αυτή των κυβερνητικών συνδικαλιστών επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες των ταξικών συνδικαλιστών για τις ανεξάντλητες δυνατότητες νοθείας των ηλεκτρονικών διαδικασιών, παράλληλα με τους εκβιασμούς για συμμετοχή και ελεγχόμενη ψήφο των μελών των συνδικάτων, που παρέχει η εκμετάλλευση των νέων τεχνολογιών από το κράτος των εργοδοτών και τους συνδικαλιστές που έχουν στην «υπηρεσία» τους.

Ωστόσο οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές υπό την επωνυμία «Μαχόμενοι - Ακομμάτιστοι Μηχανικοί» επιχειρούν να επαναλάβουν την καρικατούρα Γενικής Συνέλευσής τους σήμερα Παρασκευή 12 Μάρτη, πλέον ανεξάρτητα απαρτίας.

Η «Πανεπιστημονική», καλεί ξανά τα μέλη της ΠΕΤΟΜ-ΤΕΕ να μη γίνουν συνένοχοι στην προσπάθεια των «υπηρετών» κάθε κυβέρνησης και της ΕΕ, που έβαλαν ρότα να καταργήσουν ζωντανές μαζικές διαδικασίες και συνδικαλιστικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες αιώνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ