Σάββατο 26 Γενάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ντέρμπι στα Α. Λιόσια

Με το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ του Ακράτητου και του Αιγάλεω (19:00 «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να διεκδικήσουν τη νίκη χωρίς να έχουν στην αποστολή τους τους Παναγιώτη Ζιάκα και Πέταρ Τσβετάνοφ καθώς δεν πήραν μέρος στη χτεσινή προπόνηση και ίσως, ο Σταθόπουλος να τους αφήσει εκτός από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Από την άλλη, η ομάδα του «Σίτι», χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με μόνο απόντα τον τραυματία Μακρή, θα προσπαθήσει να πάρει την εκτός έδρας νίκη που θα είναι πολύτιμη για τη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά τη Β' Εθνική, δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα στην πρεμιέρα της 13ης αγωνιστικής. Στον Πύργο, ο Πανηλειακός «κοντράρεται» με τον Πανσερραϊκό (15:00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ») σε ένα παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας και για τους δύο, καθώς επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Την ίδια ώρα (15:00 «ΑΛΦΑ ΣΠΟΡΤΣ») ο Αγιος Νικόλαος αντιμετωπίζει τον Πατραϊκό.

  • Τέλος, αναβλήθηκε ο αγώνας μεταξύ της Προοδευτικής και του Παναιγιάλειου καθώς οι φιλοξενούμενοι απέχουν για οικονομικούς λόγους και δε συμπληρώνεται η ομάδα τους. Η απόφαση αυτή πάντως, έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από τους «βυσσινί» και αναμένεται και από αρκετούς συλλόγους καθώς, όπως τονίζεται, η απόφαση αυτή αλλοιώνει το πρωτάθλημα της Κατηγορίας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ