Τρίτη 1 Ιούνη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΧΑΪΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Ανεπιθύμητος ο Πάιατ για τον λαό της περιοχής

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», από κοινού με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με κεντρικούς χορηγούς και υποστηρικτές μεγαλοεπιχειρηματικούς ομίλους, με τη συμμετοχή στελεχών της κυβέρνησης της ΝΔ, τραπεζών, πανεπιστημίων, περιφερειακών αρχών, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΙΝΑΛ, διεθνών συμμάχων τους κ.ά., οργανώνουν και πάλι αυτές τις μέρες συνέδριο στην Πάτρα και μεταξύ άλλων καλούν για άλλη μια φορά τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ.

Με αφορμή αυτό, οι Οργανώσεις Αχαΐας και Πανεπιστημίου Πατρών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε διαδήλωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 4 Ιούνη, μέρα παρουσίας του Αμερικανού πρέσβη στο συνέδριο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η παρουσία του Πάιατ είναι ανεπιθύμητη στην Πάτρα. Ο λαός της πόλης πρέπει να δυναμώσει τον αγώνα για να αποδεσμευτεί η χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Να κλείσουν όλες οι βάσεις και η Σούδα. ΟΧΙ πυρηνικά στον Αραξο».

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ξεκαθαρίζουν ότι «είναι ανεπιθύμητος ο Πάιατ για όλους τους εργάτες, τον λαό της περιοχής μας, τη νεολαία. Να μην τολμήσει να πατήσει το πόδι του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ