Τετάρτη 14 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδηλώσεις και συσκέψεις για το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και συσκέψεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα με επίκεντρο το αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα σχολεία, στο πλαίσιο της πλατιάς συζήτησης, ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα. Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα Τετάρτη

-- Στον Κορυδαλλό, στις 8 μ.μ., η ΚΟ Κορυδαλλού καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων (παλιό νεκροταφείο), με θέμα: «Το νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

-- Στο Κερατσίνι, στις 8 μ.μ., η ΚΟ Κερατσινίου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην πλατεία Κύπρου, με θέμα: «Το νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση - Οι θέσεις του ΚΚΕ και η οργάνωση της πάλης μας». Θα μιλήσουν ο Νίκος Βέρρας, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής, και ο Γιώργος Αρφαράς, δημοτικός σύμβουλος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

-- Στην Καισαριανή, στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Καισαριανής και Εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλούν σε σύσκεψη στην είσοδο του Μουσείου ΕΑΜικής Αντίστασης (πλάκες), με θέμα: «Σχολεία των λίγων και εκλεκτών, που ζούμε χρόνια τώρα ή Παιδεία για όλους, που είναι και το πραγματικά σύγχρονο;».

-- Στον Βόλο, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μεταξουργείου, εκδήλωση από την ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μαγνησίας.

-- Στα Τρίκαλα, στις 8 μ.μ., στο θεατράκι Ληθαίου, εκδήλωση με ομιλητή τον Χρήστο Μπίκα, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Πέμπτη 15 Ιούλη

-- Στα Ιλίσια, στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου και Εκπαιδευτικών Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής καλούν σε συζήτηση στην πλατεία Τερζάκη, για το νέο νομοσχέδιο για το σχολείο και τις θέσεις του ΚΚΕ με τίτλο: «Αντιδραστικές "καινοτομίες" και "ανεστραμμένες" ανάγκες».

-- Στα Ιωάννινα (Λιθαρίτσια) στις 8 μ.μ., σύσκεψη από τις ΚΟΒ Παιδείας της ΤΕ Ιωαννίνων και την ΤΟ Μαθητών Ιωαννίνων της ΚΝΕ, με ομιλητή τον Θανάση Μαχτσίρα, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

-- Στη Λάρισα, στην κοίτη του Πηνειού, στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ.

-- Στην Καρδίτσα, στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου (στον εξωτερικό χώρο), στις 8 μ.μ.

Παρασκευή 16 Ιούλη

-- Στην Κυψέλη στις 8 μ.μ., οι ΚΟ του 6ουΔιαμερίσματος Αθήνας καλούν σε συζήτηση στο θεατράκι της Φωκίωνος Νέγρη, με θέμα: «Ο αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της μόρφωσης των παιδιών μας και το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία». Θα μιλήσει ο Μαρίνος Μακρής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Α' Αθήνας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις - συζητήσεις για το άνοιγμα των σχολείων (2021-09-09 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων (2021-09-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ (2021-07-23 00:00:00.0)
Συσκέψεις για το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο (2021-07-15 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και συσκέψεις για το αντιδραστικό νομοσχέδιο στην Εκπαίδευση (2021-07-13 00:00:00.0)
Ανοιχτές συσκέψεις - συζητήσεις ΚΟ του ΚΚΕ (2021-07-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ