Πέμπτη 22 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η μεγάλη εξόρμηση για μέτρα πρόληψης και προστασίας από βιομηχανικό ατύχημα

Συνεχίστηκε χτες για δεύτερη μέρα η μεγάλη εξόρμηση της ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ για τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας από βιομηχανικό ατύχημα.

Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις και περιοδείες σε διάφορους χώρους δουλειάς, όπως στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου, στη «Symetal», στη «Sarmed», στην «Τυποοργάνωση» και τη «Λυχνία», στην «Prodis», στον «Κανάκη».

Βασικό υλικό των συνεργείων του Κόμματος είναι η Ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή προς τους αρμόδιους υπουργούς και ζητάει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ζωής των εργαζομένων και του λαού της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η ανάγκη οργάνωσης της πάλης για μέτρα πρόληψης και προστασίας, ενίσχυσης του συστήματος Υγείας, για να σταματήσουν οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι να ζουν με το άγχος και τον φόβο για την υγεία και τη ζωή τους. Οι εξορμήσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Αντίστοιχα, σήμερα Πέμπτη, θα γίνουν εξορμήσεις στις 5.50 π.μ. στα ΕΛΠΕ Ελευσίνας, στις 6.30 π.μ. στην «ΤΕΧΝΟΚΑΝ». Αύριο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στον «Δημητρίου» στις 12 μ., με επικεφαλής τον Κώστα Κώνστα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Βορειοδυτικής Αττικής του ΚΚΕ.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ