Πέμπτη 22 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Αλλη μια βολική συγκέντρωση χτες για την κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της

Σχηματισμός «τάγματος εφόδου» στο Σύνταγμα χθες
Σχηματισμός «τάγματος εφόδου» στο Σύνταγμα χθες
«Νερό στον μύλο» της άθλιας προπαγάνδας της κυβέρνησης, που φορτώνει στον λαό τις δικές της ευθύνες για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί «σέρνονται», εφτά μήνες από το ξεκίνημά τους, ρίχνει το «κίνημα» - όπως έσπευσαν να το αναγορεύσουν τα κυβερνητικά ΜΜΕ και τα άλλα παπαγαλάκια - των «αντιεμβολιαστών», με τα σκοταδιστικά συνθήματα που προβάλει.

Η χτεσινή τους συγκέντρωση στο Σύνταγμα αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται απλά για έναν εσμό γραφικών και «ψεκασμένων» που πήγαν να διαδηλώσουν με σταυρούς και εικόνες της Παναγιάς... Αντιθέτως, στην πλατεία Συντάγματος εμφανίστηκαν συγκεκριμένες ομάδες νεοναζί και άλλων ακροδεξιών, με σχηματισμό «ταγμάτων εφόδου», που για άλλη μια φορά αποδεικνύονται τα καλύτερα στηρίγματα του κεφαλαίου αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης, που θέλει να εμφανίσει ως περιθωριακή κάθε κριτική στην επικίνδυνη πολιτική της, η οποία εναποθέτει τα πάντα στην «ατομική ευθύνη».

Φυσικά, για να στηθεί αυτό το κάλπικο δίπολο έπρεπε να υπάρχει και το αντίστοιχο σόου, το οποίο προσφέρθηκε με τα επεισόδια που στήθηκαν με την αστυνομία γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Στο ...θέαμα συνεισέφεραν και κάποιες ομάδες «αντιεξουσιαστών» που επιτέθηκαν σε ορισμένους από τους «αντιεμβολιαστές» την ώρα που περνούσαν από τα Προπύλαια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ