Τετάρτη 28 Ιούλη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
Συνεχής αύξηση κρουσμάτων σε παιδιά και εργαζόμενους

Εντονα ανησυχητική είναι η κατάσταση σε παιδικές κατασκηνώσεις, που παρά τα νέα πρωτόκολλα που θεσπίστηκαν από την κυβέρνηση μέσα στον Ιούλη, τα θετικά κρούσματα σε παιδιά και εργαζόμενους αυξάνονται συνεχώς.

Μέσα σε λίγες μέρες, στη Χαλκιδική έχουν εντοπιστεί κρούσματα σε 4 κατασκηνώσεις. Τελευταία περίπτωση στο δήμο Σιθωνίας, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού ανάμεσα σε εργαζόμενους και παιδιά, με αποτέλεσμα να λήξει την Τρίτη η κατασκηνωτική περίοδος, δύο μέρες πριν από την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της κατασκήνωσης υποστηρίζει πως τήρησε «ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα κρούσματα στην παραπάνω κατασκήνωση είναι 11, ενώ σε κατασκήνωση στο δήμο Παγγαίου στην Καβάλα, που έκλεισε στην αρχή της βδομάδας λόγω κρουσμάτων, ο αριθμός τους έχει φτάσει τα 19.

Από την άλλη, τουλάχιστον 30 είναι τα θετικά κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε παιδικές κατασκηνώσεις στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Τα ίδια δημοσιεύματα κάνουν επίσης λόγο για τουλάχιστον 23 κρούσματα που έχουν εντοπιστεί σε παιδική κατασκήνωση της Πίνδου και 5 θετικά έχουν βρεθεί σε κατασκήνωση της Κορινθίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ