Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ερευνα για δύο αστυνομικούς

Εισαγγελική έρευνα θα διενεργηθεί για δύο αστυνομικούς που είχαν κληθεί να αντιμετωπίσουν σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα σε δράστη και θύμα, μερικές μέρες πριν από το στυγερό έγκλημα στη Δάφνη την προηγούμενη Παρασκευή, όπου 40χρονος αλβανικής καταγωγής δολοφόνησε την 31χρονη γυναίκα του επειδή την ζήλευε, όπως ομολόγησε.

Με παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τις πράξεις και παραλείψεις των δύο αστυνομικών, οι οποίοι ήδη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Οπως έγινε γνωστό, γειτόνισσα της 31χρονης είχε ειδοποιήσει επώνυμα την αστυνομία στις 11 Ιούλη, καθώς είχε ακούσει πολύ έντονο καβγά από το διαμέρισμα του δράστη και την γυναίκα να ζητά βοήθεια, ενημερώνοντας την αστυνομία ότι στο επίμαχο διαμέρισμα βρισκόταν και ένα ανήλικο παιδί (το 8χρονο παιδί τους). Ωστόσο, όπως κατήγγειλε, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έμειναν στο περιπολικό και ούτε που ερεύνησαν την υπόθεση. Μερικές μέρες μετά σημειώθηκε το έγκλημα, το οποίο ήρθε να προστεθεί στις δύο προηγούμενες δολοφονίες γυναικών που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ