Σάββατο 2 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Το (αυγό) φρουτάκι του φιδιού»

«Για αυτήν την κατάντια μερικών (πολλών) δημοσιογράφων, την τυραννική τάση και την ολοκληρωτική προδιάθεση κάποιων ΜΜΕ, τους κινδύνους για τη Δημοκρατία απ' τον εκφασισμό (με πρόσχημα μάλιστα φιλολαϊκές ρητορικές), την εκφυλιστική σύγχυση των εξουσιών αλλά και τη διαπλοκή τους με εξωθεσμικούς παράγοντες και συμφέροντα η στήλη έχει γράψει πολλά. Σήμερα θα γράψει άλλα...

Πάντως, ότι τώρα βάλλεται και το ίδιο το πρόσωπο του (παρεμπιπτόντως λαοφιλέστατου και σοφού) Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ενδεικτικό και ήταν σχεδόν αναμενόμενο. Για όσους τουλάχιστον στη ρητορική διαφόρων Ρομπέν των Φρούτων, από καιρό τώρα, ιχνηλατούν τη λογική του "Λαϊκού Παρατηρητή", της εφημερίδας των Γκαιμπελοχιτλερικών κάποτε. Ενα όμως είναι το κρίσιμον: Στο κενό που αφήνει η αποπολιτικοποίηση και η απαξίωση του λαού απ' την Εξουσία, πάντα ένας Χριστόδουλος ή ένας Ρομπέν των Φρούτων θα 'ρθει να φυτρώσει...».

Του Στάθη από τον χτεσινό «Ναυτίλο» του, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το αυγό (σ.σ. η λέξη είναι σβησμένη) φρουτάκι του φιδιού».

Και αμέσως από κάτω σημειώνει: «Επειδή συχνά η συγκυρία (φρουτάκια) σώζει την κυβέρνηση απ' την πραγματικότητα (αγροτικό, ελληνοτουρκικά και άλλα) λέω σήμερα να μη μασήσω (φρουτάκια)...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ