Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Διαμαρτυρία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Το μέτρο της απαγόρευσης της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης σε Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο σχολιάζει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. «Οι συνάδελφοί μας στην Κρήτη μένουν για μία ακόμη φορά ξεκρέμαστοι και μάλιστα μέσα στη μέση της σεζόν, χωρίς καμία μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών τους από το κράτος», καταγγέλλει.

«Είναι υποκριτικό να στοχοποιείται η ζωντανή μουσική και μάλιστα σε χώρους όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι αποστάσεις, ενώ την ίδια στιγμή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία που μεταφέρουν τον κόσμο στο νησί ξεχειλίζουν από κόσμο και στο όνομα του κέρδους καταργούν κάθε πρωτόκολλο. Είναι υποκριτικό η κυβέρνηση, ενώ άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ουσιαστικά μέτρα παραβλέποντας τα δίκαια αιτήματα μιας σειράς σωματείων και φορέων αλλά και των ίδιων των μαχόμενων υγειονομικών, να πετάει τώρα το μπαλάκι στην ατομική ευθύνη και να χρησιμοποιεί τη ζωντανή μουσική ως εξιλαστήριο θύμα, κρύβοντας έτσι τις τεράστιες ευθύνες της για τη μετάδοση του ιού», αναφέρει.

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην Κρήτη και στηρίζει τον δίκαιο αγώνα και τα αιτήματά τους. «Διεκδικούμε πραγματικά μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό. Μέτρα στα ΜΜΜ και στους μεγάλους χώρους δουλειάς - εκεί που πραγματικά γίνεται η μετάδοση του ιού - και πλήρη στελέχωση όλων των δομών Υγείας. Απαιτούμε την ολόπλευρη στήριξη από το κράτος των συναδέλφων μας που μένουν για μία ακόμη φορά άνεργοι», τονίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ