Κυριακή 10 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
«Φωτιά» στην ... κορυφή

Την Καλαμάτα φιλοξενεί ο Αθηναϊκός

Sportidea

Την Καλαμάτα φιλοξενεί ο Αθηναϊκός
Το πλέον συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στη Β` Εθνική συνεχίζει την κούρσα του με τη 15η αγωνιστική, που αναμένεται να επιφυλάξει μεγάλες συγκινήσεις. Η μικρή βαθμολογική διαφορά από την πρώτη μέχρι και την ένατη θέση του πίνακα, ίσως να αλλάξει σήμερα, καθώς οι επικίνδυνες έξοδοι των «πρώτων» και το ...θράσος των τελευταίων, που θέλουν να ανέβουν βαθμολογικά, κλέβουν την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννενα αντιμετωπίζει στον Πύργο τον Πανηλειακό. Στόχος, τόσο των γηπεδούχων, όσο και των πρωτοπόρων είναι, αν μη τι άλλο, η νίκη που θα τους δώσει ώθηση για την υλοποίηση των στόχων τους. Οι Πυργιώτες έχουν ως βασική επιδίωξη το ...ψαλίδισμα της διαφοράς, που τους χωρίζει από τον «Αγιαξ της Ηπείρου». Οι τελευταίοι θέλουν το εκτός έδρας ...τρίποντο για να παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στις Σέρρες, ο τοπικός Πανσερραϊκός υποδέχεται τη Χαλκηδόνα. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας - έκπληξης της φετινής περιόδου και να ξεπεράσουν τη μέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι Πειραιώτες, με το ψυχολογικό αβαντάζ που τους διέπει, έχουν σημαντικές πιθανότητες να πάρουν τη νίκη και να μείνουν στην τετράδα της κορυφής.

Δύσκολο είναι, όμως, το έργο του Αθηναϊκού, που μετά το 3-0 επί του Αγίου Νικολάου, της μόνης ομάδας που δε διεκδικεί το πρωτάθλημα, όπως έχουν τα πράγματα, καλείται να αντιμετωπίσει στην Πελοπόννησο την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα», όμως, έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια ότι δύσκολα χάνει βαθμούς στην έδρα της και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Από την άλλη, θέλει να ρεφάρει και την ήττα της στο Βόλο από τον Ολυμπιακό.

Δύσκολη έξοδο στον Πύργο έχουν σήμερα τα Γιάννενα

Sportidea

Δύσκολη έξοδο στον Πύργο έχουν σήμερα τα Γιάννενα
Στην Κρήτη, ο Αγιος Νικόλαος θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Αλλωστε, η Γ` Εθνική ...πλησιάζει επικίνδυνα και οι 6 βαθμοί που έχουν συλλέξει κατά τη διάρκεια των 14 αγώνων σίγουρα δεν είναι αρκετοί. Στην αντίπερα όχθη, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Αθηναίους να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να φτάσουν πάλι στην πρωτιά της βαθμολογίας.

Τέλος, στο Αίγιο, ο τοπικός Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Απόλλωνα Αθηνών. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνη βλέψη την επιτυχία απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», που δείχνει ισχυρή μόνο στην έδρα της, με ελάχιστες αναλαμπές μακριά από τη Ριζούπολη. Πιθανή επικράτηση ενός εκ των δύο «μονομάχων» θα σημάνει και την απομάκρυνσή του από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Διπλό ταμπλό (2005-02-26 00:00:00.0)
Αγωνία σε κορυφή και ουρά (2002-03-10 00:00:00.0)
Μονομαχία στο «Ελ Πάσο» (2002-01-27 00:00:00.0)
Ανεβαίνει η... αγωνία (2001-01-21 00:00:00.0)
Στο Αγρίνιο τα σπουδαία (2000-01-30 00:00:00.0)
Αθηναϊκό ντέρμπι (2000-01-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ