Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΑΡΚΙΖΑ
Ξεχάστηκε νήπιο για ώρες σε σχολικό

Περιστατικό ελλιπούς φροντίδας σε νήπιο μόλις 2 ετών συνέβη χτες στη Βάρκιζα. Ενα κοριτσάκι έμεινε εγκλωβισμένο σε σχολικό λεωφορείο επί 5 ώρες, σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς ...την ξέχασαν στο όχημα και δεν παραδόθηκε στον παιδικό σταθμό.

Ο οδηγός παρέδωσε τα άλλα νήπια στον σταθμό στη Βάρκιζα και επέστρεψε στο σπίτι του στη Βούλα, με το επόμενο δρομολόγιό του να είναι μετά από αρκετές ώρες, για να τα επιστρέψει στις οικογένειές τους. Την απουσία του παιδιού δεν την κατάλαβαν ούτε οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού. Οι γονείς υπέβαλαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και έγιναν 5 συλλήψεις. Ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός, η ιδιοκτήτρια και ο διευθυντής του παιδικού σταθμού, καθώς και η βρεφονηπιοκόμος, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε η συνέχιση της έρευνας, για να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

Το παιδί αρχικά κοιμόταν, στη συνέχεια ξύπνησε και έβαλε τα κλάματα. Περαστικός το άκουσε και κάλεσε την αστυνομία.Το παιδί απεγκλωβίστηκε σε κατάσταση σοκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ