Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE 1
Εμβόλιμες υποχρεώσεις με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Η κόντρα Αρη - Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής

Eurokinissi

Η κόντρα Αρη - Παναθηναϊκού δεσπόζει στο πρόγραμμα της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής
Στον απόηχο των όσων έγιναν στη 2η αγωνιστική, οι ομάδες της Super League 1 ρίχνονται σήμερα και αύριο στη μάχη της 3ης αγωνιστικής, η οποία διεξάγεται εμβόλιμα ώστε να καλυφθεί το έδαφος που χάθηκε με την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος επί δυο βδομάδες λόγω του προβλήματος με τα τηλεοπτικά.

Οι περισσότεροι αγώνες γίνονται σήμερα και ανάμεσά τους δεσπόζει το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού, ενώ ξεχωρίζει επίσης η εκτός έδρας αποστολή του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης, που με το «καλημέρα» της σεζόν βρίσκεται σε δεινή θέση εξαιτίας της αφαίρεσης 6 βαθμών που του επιβλήθηκε, επιδιώκει αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη στη σκιά του προστίμου που επέβαλε η διοίκηση σε παίκτες και τεχνικό τιμ, αλλά και της φημολογίας για αλλαγές σε περίπτωση νέας αποτυχίας. Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό, που ξεκίνησε καλά αλλά τον «προσγείωσε» ανώμαλα η ήττα στα Γιάννενα, στόχος είναι η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα σε αυτό το δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο τεστ.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, με τον αέρα της σημαντικής εκτός έδρας νίκης στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, που επίσης προέρχεται από σπουδαίο «διπλό», στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Ο Ζεστέν θα λείψει για τους Αγρινιώτες, ενώ από τους φιλοξενούμενους ο Βιεϊρίνια.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ, μετά την απώλεια βαθμών στην Κρήτη, υποδέχεται τη Λαμία θέλοντας να «ρεφάρει» αγωνιστικά και κυρίως να δώσει απαντήσεις για τα όσα συνέβησαν στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα με τον ΟΦΗ. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Γκαρσία και ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

Με την εκτός έδρας νίκη στη Λαμία να έχει φέρει ηρεμία στην ομάδα, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει τους τρεις βαθμούς αλλά και μια πειστική εμφάνιση.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση στο Ηράκλειο μεταξύ ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, δύο ομάδων με κοινούς στόχους στη σεζόν.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο, με τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας, ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο, να έχουν δύσκολες αποστολές στη Νίκαια με αντίπαλο τον Ιωνικό και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ατρόμητο αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Σήμερα Τετάρτη: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (18.15 - Cosmote Sport 3), Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (18.15 - Novasports 2), Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ (18.15 - Cosmote Sport 2), ΑΕK - Λαμία (20.30 - Cosmote Sport 1), Αρης - Παναθηναϊκός (20.30 - Novasports Prime).

Αύριο Πέμπτη: Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα (18.15 - Cosmote Sport 2), Βόλος - Ατρόμητος (20.30 - Cosmote Sport 1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ