Παρασκευή 1 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Εφυγε» η συντρόφισσα Ρίτσα Παναγιωτακοπούλου

Συλλυπητήρια της ΚΕ του ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην συντρόφισσα Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, για την απώλεια της μητέρας της, Ρίτσας, επί δεκαετίες μέλους του Κόμματος στις Οργανώσεις του Χαϊδαρίου, η οποία «έφυγε» χτες από τη ζωή.

Τη βαθιά τους θλίψη για τον χαμό της συντρόφισσας Ελευθερίας (Ρίτσας) Παναγιωτακοπούλου εκφράζουν επίσης η Τομεακή Επιτροπή Περιστερίου - Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και οι ΚΟ Χαϊδαρίου.

Η συντρόφισσα Ρίτσα γεννήθηκε το 1944 στη Χαλκίδα. Ανέπτυξε πλούσια δράση και στην πορεία απέκτησε τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ το 1979, στην ΚΟ Χαϊδαρίου. Πάντα με το χαμόγελο, συνέβαλε στην υπόθεση του Κόμματος με συνέπεια, μαχητικότητα και πίστη στο Κόμμα.

Ολη της η ζωή ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύτηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία της στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, του οποίου ήταν μέλος.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στα παιδιά της, Χριστίνα, Γιώργο, Θοδωρή και Αγγελική, στα τέσσερα εγγόνια της, στους οικείους και στους συντρόφους της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ