Τετάρτη 27 Οχτώβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
Σήμερα η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Προετοιμασίες για την απεργία και το συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 13 Νοέμβρη

Παράλληλα με την προετοιμασία της απεργίας και του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, στις 13 Νοέμβρη, το Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη, τις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, για τις 10 π.μ. έχει οριστεί Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του σωματείου στην αίθουσα του κινηματογράφου «Ιλιον» στον οικισμό της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα. Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα γίνει ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής, η οποία θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα οριστεί για την επόμενη βδομάδα.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του για μαζική παρουσία στη Γενική Συνέλευση, με σκοπό να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και να συνεχιστεί χωρίς κωλυσιεργία ο αγώνας για τη διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Επίσης, εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων, πραγματοποιήθηκαν στο Σωματείο Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στα μεταλλεία του Αγίου Ιωάννη Βοιωτίας, όπου επανεξελέγησαν τα μέλη της μέχρι πρότινος διοίκησης. Παρά τις προσπάθειες μηχανισμών της κυβέρνησης να παρέμβουν και να αλλοιώσουν την ταξική αγωνιστική κατεύθυνση που ακολουθεί το Σωματείο του Αγίου Ιωάννη, οι εργαζόμενοι έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης και συνέχισης του δίκαιου αγώνα που δίνουν εδώ και δύο χρόνια ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ