Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: «Θα είναι και δική μας νίκη»

Κάλεσμα συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, με αγωνιστική υποδοχή τους στην Ομόνοια

Με τη φράση «η νίκη των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ θα είναι και δική μας νίκη», το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας καλεί το σύνολο των συνδικάτων και των εργαζομένων να στηρίξουν τον αγώνα των σωματείων της ΛΑΡΚΟ συμμετέχοντας στη συγκέντρωση που θα γίνει το Σάββατο 13 Νοέμβρη στο Σύνταγμα.

Στην κατεύθυνση αυτή ανακοινώνει ότι τη μέρα εκείνη «τους υποδεχόμαστε στις 10.30 π.μ., στην Ομόνοια», από όπου θα πορευτούν μαζί μέχρι τη Βουλή.

Στο κάλεσμά του το Συνδικάτο τονίζει ότι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν εδώ και δύο χρόνια έναν τιτάνιο αγώνα, που βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται τη στήριξη και αλληλεγγύη όλων. Οι νίκες των εργαζομένων στην «e-food» και στην COSCO ανέδειξαν «τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν η πλατιά στήριξη εργαζομένων και συνδικάτων και η τεράστια αλληλεγγύη που εκφράστηκε.

Τέτοιες σημαντικές νίκες δείχνουν σε όλους μας τις δυνατότητες που έχουμε μέσα από την οργάνωση της πάλης να πετύχουμε τους στόχους μας και να καταφέρουμε να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική των βιομηχάνων και των κομμάτων τους, που μας κυβερνάνε όλα τα χρόνια και ρημάζουν τη ζωή μας.

Ολοι το νιώθουμε ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ κάθε επιτυχία, κάθε συνδικάτου ή ομάδας συνδικάτων που μάχονται τη βαρβαρότητα, είναι επιτυχία όλων μας.

Η νίκη των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ θα σημαίνει ότι όλοι μας θα ψηλώσουμε ένα μπόι ακόμη, πιο αισιόδοξοι, πιο σίγουροι, πιο αποφασισμένοι, πιο δυνατοί θα μπούμε μπροστά για τις δικές μας μάχες που έρχονται...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ